V savno med križarjenjem? Brez problema, naša je v 18.nadstropju!

Dobrodošli na krovu ladje križarke Genting Dream. Prosimo, počutite se kot doma. Smem vzeti vaš plašč? Gospodična vam bo pripravila kartico vašega penthouse-a, prtljaga je že pospravljena, srajca zlikana in vaš Rex razgiban ter nahranjen. Prosim, s čim vam lahko postrežemo med opoldanskim prigrizkom? Se opravičujem, seveda bi radi takoj v savno. Stopite z mano do dvigala. Vrata iz sobe na palubo so odprta, savna ogreta in masažni bazen nastavljen na vaš najljubši program. Hladilnik je obložen s priljubljeno hrano in pijačo. Ko si boste česa zaželeli, smo vam na voljo, da vam postrežemo.

Dobro jutro, vstati bo treba!

Sliši se super, ane? Ni nemogoče niti nedosegljivo, pa vendar, večina nas bo takšen govor zopet slišala, če si bomo še kdaj na glas prebrali tale blog 🙂 Nič zato. Lahko pa vam povemo, da gostom v apartmaju 18. nadstropja, z lastnim masažnim bazenom in finsko savno na terasi, ne bo nič hudega, kot tudi ostalim pod njimi ne. Mi smo delček občutka dobili med montažo naše savne na ladji križarki, izdelane v nemški ladjedelnici za kitajski trg. Če se slučajno kdo od vas zanima za nakup – stala je 960 Mio. $.

Gospa Genting Dream

je ladja križarka, ki se ponaša s 335.35 m v dolžino in 40m v širino. Tistih, ki se radi gibate, naj ne skrbi, da bi bili na križarjenju prikrajšani za to. 18 nadstropij in posledično kar nekaj stopnic poskrbi za vašo rekreacijo. Aja, pa tudi fitnes na ladji, plezalna stena, mini golf, športne dvorane.

Družbo vam bo na ladji delalo še ostalih 3,351 gostov, okoli vas pa bo skakalo 1,999 članov posadke in želelo ustreči vsaki vaši muhi (za seveda primerno plačilo+napitnino). Skratka, dolgčas vam ne bo, glede na to, da je na krovu casino, notranji butični hotel, bazeni, spa center, fitnes, brivec, …. Lakoto lahko potešite z japonsko, kitajsko, vzhodno azijsko ali pa mednarodno kuhinjo, ko se boste najedli, pa hop v vodni park, na mini podmornico, bovlat, k frizerju, na manikuro, v beach klub… Ni da ni! Mi smo šli v savno 😉

V družbi gospodične Savne

Na ladji jo boste našli v 18. nadstropju v ekskluzivnem apartmajuGarden Penthouse (klik na OMG kakšen apartma!) ob masažnem bazenu, na palubi. Bi kdo, ki biva v takem apartmaju s savno in bazenom, sploh zapustil ladjo? Če že, ima možnost izstopiti na Kitajskem, v Singapurju, Vietnamu ali na Japonskem.

Če boste želeli v našo savno, rezervirajte letalsko karto za Hong Kong. Če vam Genting Dream ni všeč, ste lahko brez skrbi, za naslednje leto napovedujejo še njeno sestrico.

Shopping Cart