SHOWBOOK 1.del – Spoznajte gospodično Na drva s Kozjanskega!

V zadnjem času pri nas ni dišalo samo po lesu in eteričnih oljih iz bio savne temveč tudi po sveži tiskarski barvi. Odločili smo se, da vam naše savne predstavimo v družbi lepot slovenskih pokrajin, kjer so savne dobile svoj dom. Nastal je showbook, katerega prvi del spoznajte danes. Ta del pripada gospodični s Kozjanskega!

Gospodična na Drva, s Kozjanskega!

Neokrnjena narava in tradicionalna arhitektura daleč od hitrega tempa življenja se nahaja v osrčju Parka Kozjansko. Odsev naravne krajine ter stavbne dediščine je tudi tipična podoba kozjanske arhitekture, katero velik del sestavljajo naravni materiali. Namen investitorja je bil le-to v čimvečji meri ohraniti in ji dodati pridih sodobnosti.

Z ozirom na to je objekt postal zatočišče za družino, ki ji dodatno sprostitev in stik z naravo omogoča finska savna s pečjo na drva. Enostavno ustvarjeno intimno zavetje popolno služi svojemu namenu.

Peči na drva za finske savne ponujajo pristno izkušnjo savnanja s celotnim ritualom, kakovostjo ter vzdušjem, ki ga ustvarijo s svojim robustnim in prvinskim izgledom.

Naslednjič potujemo na Gorenjsko – si predstavljate skok v savno po odlični smuki? 

Shopping Cart