Wau, to pa je odklop! Gre kdo z nami v Goriška Brda?

Popoln oddih! Ga potrebujemo, ane? In ravno podaljšan, praznično obarvan vikend je pred nami. Ste za pobeg v Goriška Brda, kjer je pomlad na vrhuncu, temperature ravno pravšnje za potepe po naravi, na vsakem koraku pa vrhunska kulinarika in odlično vino? Takšni ponudbi se je zelo težko upreti! Ko pa boste videli, kakšna savna se skriva tam, bo odhod le še vprašanje dne, za katerega vam bo šef odobril dopust 🙂

Zdi se, kot bi moral biti človek rojen pod srečno zvezdo, da lahko živi na s soncem obsijanem griču, med vinogradi, v družbi prijaznih domačinov in s pridelki radodarni naravi. Pa temu ni tako, le v Goriška Brda moramo. Tam je druženje s prijatelji na prostorni terasi z razgledom na vinograde, ob dobri hrani in vrhunskih vinih, nuja in vsakdan.

Zasebni investitor to s pridom izkorišča v svojem domu, katerega je nadgradil z zastekljenim delom terase ter sodobnim wellnessom z masažnim bazenom, finsko savno in fitnesom.

Finske peči finskega proizvajalca Helo s svojim dovršenim dizajnom in vrhunsko kvaliteto izdelave ambient vsake savne poudari in zaokroži v celoto.

​Lepe praznike vam želim, hkrati pa predlog, kako imate lahko praznik vsak dan: vrnite se na vrh strani in še enkrat počasi ˝scrollajte˝ dol 😀

Shopping Cart