Showbook 4.del: Poglejte, kje v hotelu Sotelia jemlje dih naša savna!

Tokrat se razvajamo v Podčetrtku, v hotelu Sotelia. V elegantno in sodobno opremljeni sobi čaka naša savna, finska, iz katere je razgled naravnost v spalni prostor, saj se kopalnica, bivalni in spalni del odprto prepletajo med seboj. Je sploh še potrebno kaj dodati za predstavo o popolnem odmiku od stresnega vsakdanjika?

​ Skrb za zdravje mora biti pri vsakem posamezniku na prvem mestu, česar se zavedajo v Termah Sotelia in so za to specializirani ter visoko usposobljeni. Za nego telesa in duha poskrbijo s tretmaji, terapijami in negami, narava pa pri tem priskoči na pomoč z naravnimi termalnimi vrelci vode, bogatimi z mineralnimi ter rudninskimi snovmi.

Finska savna v zasebnem apartmaju term omogoča gostom še dodatno sprostitev. Skladno umeščena v prostor skupaj s kopalnico, ki se brez ovir odpira v spalno-bivalni del apartmaja, odlično poveže cel interier v intimno spa oazo.

Kombinirane peči nudijo poleg finske savne tudi izkušnjo s povečano vlažnostjo in nižjo temperaturo ter dodatki zelišč in dišav za blagodejno aromaterapijo.

​Če na vašem ˝TO DO˝ seznamu še ni ideje za vikend oddih… 🙂 

Shopping Cart