Resno? Na balkonu, in kar sredi Ljubljane? Zakaj pa ne!

Savna velja za dokaj intimen prostor, v katerega se gremo sprostit in odpočit. Za to pa ne potrebujemo, da nas drugi opazujejo ali pa mi njih. Marsikomu je (predvsem v naši kulturi) že v javni savni neprijetno, ko se poleg savna še nekaj oseb. Da pa bi se savnali kar vsem na ogled, sredi prestolnice? Ha, zakaj pa ne!

Pa ne mislit, da s tem namigujemo na kakršne koli užitke ob opazovanju nas-drugi, mi-druge 😀 Čedalje več rešitev najdemo, ko si ljudje želijo popolnega odklopa kar sredi mesta, v vrvežu in kaosu. Brez problema ga omogočimo! Na prvo žogo bi rekli, da bomo kot v izložbi, vendar skrbno načrtovane in izvedene rešitve nudijo intimo in varno zavetje, da smo lahko sami s seboj.

Ljubljana kot prestolnica ponuja mestni utrip življenja, ulični vrvež ter vsakdanjik, poln opravkov, skrbi in dejavnosti. Umetnost se je uspešno spopadati z vsem, obenem pa biti fizično in duševno v ravnovesju, si vzeti čas zase in družino ter se kvalitetno odklopiti od okolice.

Visoko nad Ljubljano, na balkonu stanovanjske stolpnice ponuja takšen odklop štiričlanski družini infra savna Round. Postavljena v eksterier, se s svojim modernim ter sofisticiranim dizajnom zlije z okolico, sama pa kot kontrast ponuja oddih in sprostitev med opazovanjem mestnega kaosa.

Sistem savnanja v infra savnah deluje na podlagi infra žarkov in direktnega segrevanja telesa. Infra svetloba v savni je enaka IR svetlobi sonca, ki jo občutimo vsakič, ko posije sonce, ne glede na temperaturo zraka. Zato se začnemo savnati že od trenutka, ko savno vklopimo.  Blažjo obliko savnanja omogočajo kakovostni panelni karbonski grelci.

Dober dokaz, da se lahko sprostimo kjerkoli! Zdaj res ni izgovora, da čakamo vikend, izlet, dopust ali regres!

​Z razgledom na prelepo Ljubljano pošiljamo še lepše pozdrave!

Shopping Cart