Popolna izkušnja savnanja nad Celjem z razgledom na mestni vrvež

Ni lepšega, kot biti odmaknjen od kaosa in skrbi, ko pa si le-tega zaželimo, je le streljaj stran. Enodružinska hiša, dvignjena nad Celjem in mestnim vrvežem, se ponaša s kar dvema – bio in infra savno, ki delajo družbo zasebnemu fitnesu in nudijo brezpogojno sprostitev. Pridružite se nam v predmestju Celja, z razgledom na mestni kaos in vinorodni okoliš Štajerske.

Vznožje Starega gradu v predmestju Celja ponuja idilično lokacijo za bivanje mlade družine. Sodoben način življenja zahteva urbanost na dosegu roke, hkrati pa je tukaj narava in pobeg vedno na voljo. Dvignjeno pobočje ponuja pregled nad mestom, za njim pa se razprostre vinorodni okoliš Štajerske.

V pritličju moderne novogradnje sta poleg fitnesa prostor zavzeli tudi dve savni, infra ter bio, obe nadgrajeni z uparjalnikom in uporabniku zagotavljajo široko paleto načinov savnanja. Kaj je bolj sproščujočega kot družinski sprehod po bližnji neokrnjeni naravi, po sprehodu pa še dodaten odklop v savni, ki je že ogreta na priljubljeno temperaturo.

Inovacija BWT – bio water technology – from Helo, nadgradi klasično bio savno na nov nivo. Z vgrajenim rezervoarjem za vodo, ki ga segrevajo grelci v peči, omogoča popolnoma individualno izkušnjo. Uporabnik si način savnanja prilagodi glede na želje ter počutje – od blage savne z nizkimi temperaturami in blago vlago, intenzivnejše bio savne, do suhe in vroče finske savne.

​Popolna kombinacija savnanja – infra savna z solnim uparjalnikom ter bio savna z inovativno BWT pečjo, ki ponuja vse – od blage savne do vroče finske! Vse, kar si v savni lahko želimo! Se strinjate?

Shopping Cart