To je 5 trenutkov, ko si boste v savno zares želeli!

Namen savnanja je sprostitev, odklop, skrb za zdravje in telo ter da si vzamemo čas zase – kadarkoli. Obstajajo pa trenutki, ko nam savna še posebej prija in nam predstavlja malo odrešitev 🙂

Preveri 5 trenutkov, zaradi katerih si savne še posebej zaželimo!

1. Naporen sestanek

Že v srednji šoli se nam je zdelo, da nam je test, četudi samo preizkusni, pobral vso energijo. Tisti dan smo si privoščili konkreten počitek, ˝junk food˝ in buljenje v TV. Enako se počutimo nekaj let kasneje, ko zaključimo z napornim sestankom. Najraje bi naredili kot smo v najstniških letih, vendar si večina ne more vzeti preostanka dneva na OFF. Čaka nas še mnogo drugih obveznosti.

2. Dolg nočni let iz Hong Konga

ali katerikoli let, iz kjerkoli. Sedenje na neudobnem sedežu medtem ko bi lahko spali v domači udobni postelji in pomanjkanje prostora, da bi se lahko kakovostno pretegnili, nas zagotovo ne napolni z energijo.

3. Praznovanje 5. rojstnega dne našega malčka in animiranje povabljenih

Že samo naš malček zna biti naporen in si na koncu dneva želimo le to, da bo pridno spal ter si bomo vsaj malo odpočili. Kakšen je šele občutek po rojstnodnevni zabavi, ko je takšnih nekaj-lenikov 10 ali več?!

4. Božična (ali katera koli druga) večerja v družbi blližnjih in daljnih sorodnikov ter mrzlih tet

Seveda sta družina in grajenje ter ohranjanje stikov pomembna. Vendar si vsak po svoje izoblikuje krog ljudi, s katerimi mu je prijetno, ne glede na to ali so med njimi družinski člani ali ne. Ko pa se vsa družina zbere, so med njimi hočeš nočeš tudi radovedne babice, vsiljive tete, zamerljivi bratranci in osladno prijazne svakinje, ki smo jih nazadnje srečali točno pred enim letom – njih pa seveda zanima vse, kaj, zakaj da in ne, koliko in s kom se je zgodilo v tem času.

5. Možev kuharski navdih in ženino navdušenje nad delom v delavnici

Ko nekdo uporablja naš prostor, v katerem se ponavadi prikaže samo po nesreči, danes pa je nad aktivnostmi v njem neverjetno navdušen. K tem prištejmo nepoznavanje pripomočkov, nevešča uporaba ter možnost nenadnega upada navdušenja, še preden bi prostor uporabnik lahko pospravil. Ko je vsega konec, vstopimo…

Kaj bi nam v takem primeru lahko še bolj prijalo, kot kratka popolna sprostitev s poštenim potenjem potem pa hladen tuš?

Ob katerih dogodkih, situacijah in trenutkih bi pa vam savna predstavljala malo odrešitev? 🙂

Vir fotk:Pinterest

Shopping Cart