SHOWBOOK 3.del: Mi smo že na morju!

Par dni sonca in toplejšega vremena pa že vsem diši po pomladi. Po naši krivdi pa vam bo zadišalo še po poletju – v 3. delu našega showbook-a vas peljemo na izlet na obalo – v Portorož. Gostila vas bo lepa, elegantna COLORINA. Spoznajte jo!

Stik mondenega in sodobnega z zdravilno močjo morja, soli, sonca in mediteranske klime tvori prepelet sestavin, ki so potrebne za popoln vikend oddih. Sprostitev na obali z razgledom na morje ponuja zasebni apartma para, ki živi v prestolnici, med vikendi pa rad pobegne stran od mestnega vrveža in stresnega vsakdanjika.

Mestnemu in sodobnemu načinu življenja popolno ustreza tudi Colorina, infra savna elegantnega in brezčasnega izgleda. V apartmaju je zavzela svoje mesto v prostorni dnevni sobi in omogoča razgled na teraso ter vse do Strunjanskih solin.

Uparjalnik za sol, eterična olja in zelišča ustvarja v savni dodatno terapijo z aromami in zdravilnimi učinkovinami. Posebno primeren je kot dodatek infra savni, ki omogoča hkratno ali ločeno uporabo.

Ja vem, še dobro, da je danes petek, ker vas že vleče na obalo. Vam privoščim – nadihajte se morskega zraka, privoščite si sladoled (morje=sladoled, saj veste), zvečer pa v savno. Brez dvoma se boste zjutraj zbudili kot novi! In takšna volja vas bo spremljala še cel naslednji teden, v primeru, da ne boste bivali v predsedniškem apartmaju hotela Kempinski Palace Portorož 😛

Shopping Cart