SHOWBOOK 2.del – V wellness smo šli s kar tremi!

Kot obljubljeno, smo danes na Gorenjskem. Ste letošnjo zimsko sezono že stopili na smuči? Če ne, potem upamo, da ste vsaj v savno 🙂 Tokrat vam predstavljamo kar tri gospodične, z Gorenjske – ne pomislite takoj na stereotip, ki se drži Gorenjcev 😉 – prav radodarne so z obiskovalci, saj vsakemu posebej nudijo odlično sproščanje, različne terapije in popolni oddih. Infra, finska in turška savna so vedno odlična družba!

Neizprosna narava je Alpe oblikovala v mogočno gorovje, bogato z vodnimi viri, alpskimi dolinami, gorskim podnebjem in svežim zrakom. Ponuja dih jemajoče naravne lepote, številne možnosti za šport, raziskovanje in počitek.

Aktivno preživljanje prostih dni s smučanjem, pohodništvom, plezanjem in ostalimi aktivnostmi v naravi je odličen način za ˝polnjenje baterij˝, čemur da piko na i še savnanje, ki poskrbi za telesno in duševno regeneracijo. Zato je lastnik apartmajskega kompleksa svojim gostom zagotovil wellness oazo s finsko, infra in turško savno za idealen zaključek aktivnega dne.

Turške savne, po svetu poznane pod različnimi imeni, namen pa je enak – zelo visoka vlažnost in zmerna temperatura za razstrupljanje in čiščenje telesa. Za to skrbi srce turške savne – parni generator, ki se s pripadajočo opremo nahaja v prostoru poleg savne.

​Ko boste sezuli smučarske čevlje, hitro poiščite najbližjo savno. Tako bo zaključek smučarskega dne v pravem slogu.

Kam vas na izlet peljemo naslednjič, lahko ugibate. Na kaj pomislite, ko rečemo pravo nasprotje gorskemu svetu, snegu in mrazu?

Ja, tako je, tja gremo! 😉

Shopping Cart