Savnaj se na palubi sredi Pacifika

Dobrodošli na krovu ladje križarke Genting Dream. Prosimo, počutite se kot doma. Smem vzeti vaš plašč? Gospodična vam bo pripravila kartico vašega penthouse-a, prtljaga je že pospravljena, srajca zlikana in vaš Rex razgiban ter nahranjen. Prosim, s čim vam lahko postrežemo med opoldanskim prigrizkom? Se opravičujem, seveda bi radi takoj v savno. 

Odpravljate se na križarjenje med Japonsko, Vietnamom in Singapurjem. Med postanki vam mesta in narava ponujajo ogromno doživetij ter dih jemajočih prizorov. Ko pa se proti večeru prijetno utrujeni vrnete na palubo v apartma Garden Penthouse, vam bo savnanje z razgledom na ocean zagotovo prijalo.​

Luksuzna križarka Genting Dream ugodi potrebam tudi najzahtevnejšim gostom. Ponudba in storitve so zelo raznovrstne in kakovost na najvišjem nivoju. Dva najprestižnejša apartmaja se nahajata na sprednjem delu ladje in se skupaj razprostirata na 450m2. Vsak si lasti tudi svojo teraso z masažnim bazenom in finsko savno.

Izdelava savne za javne prostore zahteva nekaj več pozornosti s strani varnosti in uporabe obiskovalcev. Pomembni element v javni savni so SOS gumbi, ki ob morebitni nevarnosti ali poškodbi uporabniku savne omogoča takojšen poziv upravljalcu savne.

Shopping Cart