INOVACIJA v savni, ki se spreminja z vami!

Ponavadi pri napredku v tehnologiji naletimo na še bolj zapleteno rešitev in izdelek, ki je po izdelavi in uporabi še bolj zahteven. Tokratna novost pa prinaša enostavnejšo, a multifunkcionalno uporabo savne ter prihaja ekskluzivno z nami s Finske, dežele savn.

Finski proizvajalec peči in opreme za savne HELO je na trgu predstavil novost na področju peči za finsko savno. Sami naslavljajo to novost kot novo obdobje v zgodovini savne. In če to pravijo Finci, ki so pionirji v savnanju, bi jim kar lahko verjeli, ane?

INOVACIJA, ki vaš užitek in udobje popelje še korak dlje

Vam bolj ustreza suha vročina tradicionalne savne ali višja vlažnost pri manjši temperaturi? Z novo BWT tehnologijo ni potrebno izbirati. Podjetje HELO razvija in izdeluje opremo in peči za savne že skoraj 100 let in z novim konceptom BWT dviga izkušnjo savnanja še nivo višje. BWT – BIO WATER TECHNIQUE – združuje več načinov savnanja z samo eno pečjo na zelo enostaven način.

Če vam zapaše tradicionalna finska savna, vklopite peč, nastavite željeno temperaturo in uživate. Ko vam bolj ustreza višja vlaga in blažja temperatura, enostavno napolnite vgrajen rezervoar z vodo pri vaši BWT peči in znižate temperaturo za atmosfero bolj podobno turški savni. Za še bogatejšo izkušnjo v vaši savni vam BWT peč s pripravljenim predelom omogoča dodajanje eteričnih olj, himalajske soli ali suhih zelišč. Vonjave in olja se bodo s paro razširili v ozračje in sprostitev v savni dvignili še nivo višje ter še dodatno poskrbeli za vaše boljše počutje in zdravje.

Popolna učinkovitost

Peči HELO BWT so idealna rešitev za savno – cenovno ugodna in energijsko zelo efektivna. Za segrevanje porabi manj moči, višjo vlago pa ustvarja brez dodatno porabljene energije ali posebne tehnologije. Hkrati savna s pečjo BWT hitreje doseženastavljeno temperaturo kot z običajno pečjo.

Različne izkušnje savnanja vam omogoča ena peč z enostavnim in low-tech upravljanjem. Ker nam narava veliko pomeni, z izbiro HELO BWT skrbimo tudi za minimalen izpust CO2, naš užitek pa je maksimalen.

Enostavna tehnologija peči BWT skrbi tudi, da je vzdrževanje vaše savne minimalno.

Shopping Cart