Kolekcija Supreme

Savne
Supreme

Naša najrazkošnejša kolekcija savn Supreme, kjer stenske obloge ustvarjajo pravi vizualni spektakel z uporabo saunaboard plošč. V tej kolekciji klopi izstopajo s svojo eleganco, saj so izdelane iz masivnega lesa alder ali aspen, ki prinaša toplino narave v vašo savno. Poleg tega je ta izjemna savna opremljena s finsko-bio pečjo V50, ki je narejena iz najkakovostnejših materialov, odpornih na korozijo.

Ena izmed izjemnih lastnosti te kolekcije je v celoti steklena sprednja stranica, ki vam omogoča, da se popolnoma potopite v svoj rajski kotiček. S klopmi, ki lebdijo v prostoru, dobite občutek širine in prostornosti, kar je še posebej pomembno za prave savna sladokusce.

Da bi še dodatno poudarili čistost in širino saunabord plošč, smo vgradili RGB linijsko ambientalno osvetlitev in zvezdnato nebo. S temi posebnimi svetlobnimi elementi dosežemo harmonijo med izgledom in funkcionalnostjo savne.

Naša najrazkošnejša kolekcija je resnično popoln izdelek, prepleten s popolnostjo izgleda in funkcionalnosti. Vsak element je skrbno izbran, da vam ponudi edinstveno izkušnjo in vrhunsko udobje. Prepustite se razkošju in dovolite, da vas naša Supreme kolekcija popelje v svet sprostitve in užitka.

Kolekcija SUPREME je na voljo v vseh možnih različicah (finska, BIO, infra ali hibridna savna).

Tipi savn v kolekciji
Supreme

Supreme Tip 1
Supreme Tip 2

Supreme kolekcija
je na voljo v kombinacijah:

FINSKA/BIO SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o finski/bio savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

INFRA/SOLNA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o infra/solni savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

HIBRIDNA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o hibridni savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

ZUNANJA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o zunanji savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.
Shopping Cart