Kolekcija Supreme

Stenska obloga iz Sauna board plošč je na voljo v kombinacijah:

  • finska/BIO,
  • infra/solna,
  • hibridna in
  • zunanja savna.

Kolekcija Supreme je trendovska in omogoča svobodo izražanja. Certificirane Saunaboard plošče omogočajo neverjeten izbor vrst lesa. V tej kolekciji lahko izbirate med vsemi vrstami lesa, ki so odobrene za gradnjo savn in so na voljo na trgu.
Saunaboard plošče so sestavljene iz plasti plemenitenega lesa na osnovni križno vezani plošči. V kolekciji Supreme so stenske obloge sestavljene iz saunaboard plošč, klopi so iz masivnega lesa alder ali aspen.
Toplota, tišina, okolje brez motenj … savna je kraj, kjer se lahko vsi upočasnijo in sprostijo. In če verjamete fincem, se v vročini savne um osvobodi napetosti.V vsakem primeru občutek fizičnega in duševnega čiščenja deli veliko ljudi po vsem svetu. Premor iz vsakdanjega življenja in hkrati eno najstarejših in najbolj nezapletenih naravnih zdravil na svetu – savna je popolna poslastica za telo, duha in dušo

V savni kolekcije Supreme se nahaja bio/finska ali samo finska peč Supreme, ki vas bo navdušila. Peč lastnega razvoja in znanja, ki zaradi svoje oblike občutno poveča izkoristek. Grelniki so iz najkakovostnejših materialov, ki so odporni na korozijo.

Kolekcija ima tisto, kar nima nobena. Steklena je tako čelna, kakor tudi ena stranska stranica. Klopi lebdijo v prostoru, kar daje savni širino in odprtost za največje savna sladokusce.

Opremljana z RGB linisko osvetlitvijo in dodatno ambienatalno kotno osvetlitvijo s katero poudarimo čistost in širino saunabord plošč.

Prepletena je s popolnostjo izgleda in funkcionalnosti.

Tipi savn v kolekciji Supreme

FINSKA/BIO SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o finski/bio savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

INFRA/SOLNA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o infra/solni savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

HIBRIDNA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o hibridni savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

ZUNANJA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o zunanji savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.
Shopping Cart