Kolekcija Tyrol

Savne
Tyrol

Kolekcija Tyrol je bila navdihnjena iz čudovite Tirolske dežele, ki slovi po svojih ledenikih in kristalno čistih jezerih. V savni smo želeli ustvariti občutek topline, ki ga doživimo, ko se po smučanju na hladnih strminah zatečemo v toplo gorsko kočo.

Kolekcija Tyrol združuje tradicijo s pridihom novega in drugačnega. Uporabili smo termično obdelano in krtačeno nordijsko smreko, ki je popolnoma brez smolnic. Posebne linije klopi so ustvarjene iz masivnih letvic parjene trepetlike, ki prepletajo klasiko in sodoben dizajn. Letvice na klopi so simetrično in natančno razporejene ena ob drugi, kar dodaja estetski čar. Za še bolj poudarjene čiste linije smo dodali linijsko ambientalno osvetlitev za naslonjala in pod klopi.

V kolekciji Tyrol se nahaja finska peč Saventus s posebno t.i. Saventus tehnologijo, ki omogoča 5 načinov delovanja: suha, aroma, solna, bio in blaga finska savna (sanarium). Peči so izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki so odporni proti koroziji, tako da vam bodo dolgo časa nudile udobno in prijetno savnanje. Ustvarili smo savno, ki združuje estetiko, tradicijo ter vrhunsko kakovost in vam omogoča, da se v njej popolnoma sprostite in uživate v edinstveni atmosferi Tirolske pokrajine.

Kolekcija TYROL je na voljo v vseh možnih različicah (finska, BIO, infra ali hibridna savna).

Tipi savn v kolekciji
Tyrol

Tyrol Tip 1
Tyrol Tip 2

Tyrol kolekcija
je na voljo v kombinacijah:

FINSKA/BIO SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o finski/bio savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

INFRA/SOLNA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o infra/solni savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

HIBRIDNA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o hibridni savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.

ZUNANJA SAVNA

Pridobite vse potrebne informacije o zunanji savni. Od materialov, grelcev - do načrtovanja in izvedbe.
Shopping Cart